Clubul Mallorca a fost amendat de Comisia de disciplină a RFEF cu suma de 301 euro pentru că un fan a pătruns pe teren la meciul cu FC Barcelona, informează diariodemallorca.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Mallorca, în etapa a XXVIII-a a campionatului Spaniei. Deşi meciul s-a jucat fără spectatori, în minutul 53 un băiat îmbrăcat în tricoul naţionalei Argentinei cu numărul lui Lionel Messi, dar care nu avea mască, a intrat pe teren şi a încercat să facă o poză cu Jordi Alba.

El a fugit apoi spre centrul terenului, fiind în cele din urmă reţinut de agenţii de securitate.

LaLiga a anunţat că îl va acţiona în instanţă pe suporterul care a intrat pe teren la meciul de sâmbătă Mallorca – FC Barcelona.

Forul consideră incidentul “o faptă penală” şi condamnă “total” ce s-a întâmplat. “Acest tip de commportament pune sănătatea celorlalţi în pericol şi poate adduce atingere integrităţii competiţiei”, a precizat LaLiga.

Fanul a declarat pentru Cadena Cope că a sărit un gard de doi metri pentru a ajunge în stadion. “Am plănuit asta de când am aflat că se va juca meciul. Voiam să-mi fac o fotografie cu Messi şi să îl întâlnesc, pentru că este idolul meu”, a explicat el.

Tânărul de 17 ani riscă să primească o interdicţie de a intra pe stadioane doi ani şi o amendă până la 60.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.