Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), pe Borussia Dortmund, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, meci arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: De Bruyne '19, Foden '90 / Reus '84.

În minutul 29, Haţegan a dictat penalti după un presupus fault al lui Emre Can (Dortmund) asupra lui Rodri. Totodată, centralul i-a arătat cartonaşul galben jucătorului german. Românul a reacţinat probabil la strigăturl de durere al jucătorului lui City. După consultarea VAR, care nu a relevat niciun contact, Haţegan a revenit şi a acordat minge de arbitru. Can a rămas cu cartonaşul galben primit după faza discutabilă, dar arbitrul nu l-a avertizat şi pe Rodri, pentru simulare.

În minutul 37, Bellingham (Dortmund) a ciupit un balon preluat greşit de portarul Ederson în afara careului mare şi a marcat. Haţegan a considerat o intrare cu talpa a jucătorului de la Dortmund şi i-a acordat cartonaşul galben. Reluările nu arată un fault în atac, iar faza nu a fost verificată cu VAR.

Într-un alt meci, Real Madrid a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), pe Liverpool.

Au marcat: Vinicius Junior '27, '65, Asensio '36 / Salah '51.

Partidele retur vor avea loc la 14 aprilie.

Miercuri, de la ora 22.00, tot în prima manşă, se joacă Bayern Munchen - PSG şi FC Porto - Chelsea. Manşa a doua este la 13 apilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.