Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, a fost prima jucătoare română care a intrat pe teren la Australian Open, ediţia 2019. Ea a fost învinsă, luni, cu 6-4, 6-1, de suedeza Rebecca Peterson, locul 64 WTA, în manşa I a competiţiei, după 61 de minute de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cîrstea a jucat destul de bine în prima parte a meciului, având două mingi de break la scorul de 4-4. După ce le-a ratat, jucătoarea română a mai câştigat doar un ghem, în setul secund, la 0-5.

Însă abordarea ei din setul al doilea a fost una ciudată. Cîrstea a risipit parcă voit toate mingile până la 0-5. În aceste ghemuri, ea a câştigat două puncte, unul în primul şi al doilea în cel cu numărul 5. 

A urmat un joc foarte bun pe propriul serviciu, pe care Sorana Cîrstea l-a câştigat la 0, dar a cedat meciul după ghemul următor şi după un set care a durat puţin peste 20 de minute.

Pentru prezenţa pe tabloul principal al Australian Open, Sorana Cîrstea va primi 75.000 de dolari australieni (47.000 de euro) şi 10 puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.