Cinci jucători ai echipei Steaua Roşie Belgrad au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat, luni, campioana Serbiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marko Gobeljici, Njegos Petrovici, Dusan Jovancici şi Marko Konatar nu s-au simţit bine înaintea ultimei partide din campionat disputată împotriva formaţiei Proleter Novi Sad, care a avut loc sâmbătă, şi au fost scoşi din lot.

Branko Jovicici nu a avut simptome, dar a fost şi el testat pozitiv, el fiind pe teren cu Proleter. Restul jucătorilor şi staff-ului au avut rezultate negative.

Acest anunţ vine la 12 zile de la derbiul din Cupa Serbiei, disputat împotriva marei rivale, Partizan Belgrad, în faţa a 16.000 de spectatori, o afluenţă fără precedent în Europa de la începutul pandemiei, care a pus capăt tuturor competiţiilor sportive, începând din martie.

Campionatul Serbiei s-a încheiat deja, iar Steaua Roşie Belgrad a devenit campioană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.