Căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a declarat, duminică seară, că jucătorii români au făcut tot ce le-a stat în putere să scoată un rezultat bun cu Germania, în preliminariile CM-2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut de suferit împotriva unei echipe puternice. Am fi putut, cu puţină şansă, să scoatem un rezultat  bun. Am avut în faţa noastră campioni, dar am luptat şi noi. Sunt un grup  puternic, jucători extraordinari. Sunt obosit, am avut mult de alergat după atacanţii lor, dar am scăpat bine doar cu un gol  primit. Cu dăruirea din acest joc, clar câştigăm alte meciuri. Sperăm să terminăm grupa pe locul doi", a declarat Chiricheş la Pro TV.

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. A marcat Gnabry, în minutul 16.

Următoarea partidă a României va fi miercuri, de la ora 19.00, în Armenia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.