Chindia Târgovişte a învins, luni, pe teren propriu, la Buzău, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A marcat: Marco Dulca '27

1-0, min. 27: Marco Dulca a marcat cu un şut din marginea careului de 16 metri, după o fază prelungită de atac a gazdelor.

Au evoluat următoarele echipe;

Chindia: Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, C. Dinu (Fomba '83) - Neguţ (Yameogo '90+2), Dulca, Iacob, Dumitraşcu - Raţă (Cherchez '90+2), Florea (Diaz '74). Antrenor Emil Săndoi;

FC Voluntari: Rîmniceanu - Balaur (Pesici '57), Tamaş (A. Ilie '74), Satli - Costin, I. Gheorghe, Ricardinho, Mailat (Tavares '57), Briceag - Garba (Betancor '57), Angelov (Armaş '90+2). Antrenor Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Balaur '10, Garba '23, Angelov '32.

Cartonaş roşu: Bogdan Andone (antrenor) '86.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram şi Alexandru Cerei - Ionuţ Coza;

Observator de arbitri: Constantin Ştefan.

În urma acestui rezultat, Chindia a acumulat 39 de puncte şi ocupă locul 7, sperând în continuare la play-off-ul Ligii I.

FC Voluntari rămâne pe locul 12, cu 31 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 11.

Lider în clasament este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, de Sepsi, 44 de puncte, de FC Botoşani şi Academica Clinceni, cu câte 41 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.