Suporterii echipei Chelsea care se vor deplasa pentru meciul cu Wolverhampton Wanderers, din Premier League, din ajunul Crăciunului, vor beneficia de transport gratuit dus-întors, a anunţat clubul londonez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul a fost programat iniţial pentru 23 decembrie, dar a fost mutat în 24 decembrie, cu începere de la ora 13:00 GMT, marcând astfel prima dată după 1995 când o partidă din Premier League va avea loc în ajunul Crăciunului.

"Clubul este conştient că opţiunile de transport sunt mai limitate decât de obicei la această dată, deoarece este o duminică şi, de asemenea, ajunul Crăciunului", a precizat Chelsea într-un comunicat.

"În semn de apreciere pentru fanii care vor face această deplasare, Chelsea FC va oferi gratuitate la transport ca gest de bunăvoinţă pentru toţi cei care cumpără un bilet".

Vor fi disponibile pentru rezervări autocare atunci când se vor pune în vânzare biletele pentru meci, a adăugat clubul.

Schimbarea datei meciului a fost criticată de fanii echipei, care au calificat-o drept "total inacceptabilă". The Chelsea Supporters' Trust a declarat că fanii care merg la meciuri se vor confrunta cu probleme în deplasarea la Wolves într-un weekend de sărbătoare.

Reprogramarea este, de asemenea, o dublă lovitură pentru tehnicianul echipei Chelsea, Mauricio Pochettino, deoarece argentinianul nu va putea să se bucure de aniversarea nunţii sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.