CFR Cluj a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că starea de sănătate a atacantului George Ţucudean este bună. Ţucudean a fost schimbat la pauza meciului cu Gaz Metan mediaş, din cauza unor probleme de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări referitoare la starea de sănătate a atacantului nostru George Ţucudean. La pauza partidei, fotbalistul CFR-ului a acuzat o stare de ameţeală şi de deshidratare, iar antrenorul echipei noastre l-a inlocuit. La finalul meciului, George a mers la spital, a făcut unele analize medicale, iar în urma rezultatelor a reieşit că starea sa de sănătate este una bună", a precizat gruparea clujeană.

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, în care a fost condusă cu 2-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.