Clubul CFR Cluj a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile jucătorilor Arlind Ajeti şi Durel Avounou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Arlind Ajeti este noul jucător al echipei noastre! Fundaşul central cu origini albaneze, născut în Elveţia, a evoluat în Serie A pentru FC Torino, Frosinone Calcio sau Crotone. De-a lungul carierei, apărătorul a jucat şi în Elveţia pentru Grasshoper, dar şi pentru FC Basel, echipă alături de care a câştigat titlul de 4 ori şi a evoluat în Champions League şi Europa League. Ajeti joacă pentru reprezentativa mare a Albaniei, echipă pentru care a bifat 21 de selecţii şi alături de care a participat la Campionatul European din 2016”, a precizat CFR Cluj.

Mijlocaşul Durel Avounou a evoluat până acum în primele ligi din Franţa, la echipe precum Le Mans, Caen şi Orléans, dar şi în Turcia, la Ümraniyespor, marcând în carieră, până la 25 de ani, 19 goluri. El a fost convocat, pentru prima oară, la naţionala Republicii Congo la vârsta de 18 ani, bifând, până în prezent, 23 de selecţii pentru reprezentativa ţării sale

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.