Clubul CFR Cluj anunţă că a sanaţionat doi fizioterapeuţi din cadrul clubului, implicaţi într-o bătaie la vestiare la finalul meciului cu Steaua Roşie Belgrad, din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca urmare a finalizării anchetei interne privind incidentele de la finalul meciului CFR 1907 Cluj - Steaua Roşie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

După vizionarea şi analiza înregistrărilor video, s-a identificat faptul că Boncoi Viorel, angajat în cadrul clubului CFR 1907 Cluj, a provocat incidentele mai sus menţionate.

Drept urmare au fost aplicate sancţiuni în conformitate cu regulamentul intern persoanelor care au provocat această altercaţie, în mod concret fiind sanctionaţi următorii angajaţi: Viorel Boncoi - fizioterapeut şi Radu Pralea - fizioterapeut.

În ceea ce îl priveşte pe dl. Ioan Ivaşcu, secretarul general al clubului nostru, urmare a acestor evenimente regretabile, a solicitat încetarea relaţiilor contractuale, părţile de comun acord hotarând în acest sens rezilierea contractului de muncă.

Pe această cale îi mulţumim pentru cei 10 ani de activitate în cadrul clubului nostru, pentru profesionalismul şi devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă şi îi dorim mult succes în carieră.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj îşi cere scuze încă o dată faţă de toti cei lezaţi de aceste incidente, inclusiv faţă de suporterii echipei noastre, respectivele altercaţii nefiind în concordanţă cu principiile şi valorile clubului CFR 1907 Cluj.

Avem toată încrederea că astfel de incidente nu se vor mai repeta niciodată, iar în acest sens, regulamentul intern va fi actualizat şi va prevedea sancţiuni mai drastice pentru orice conduită contra valorilor clubului", se arată în comunicatul CFR Cluj.

O bătaie între oficiali a avut loc, la 26 august, la vestiare, după meciul pierdut de echipa CFR Cluj în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Ligii Europa.

CFR Cluj a pierdut returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.