CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

0-1, min. 29: Ciprian Deac a marcat cu o execuţie suprinzătoare, de mare spectacol şi rar întâlnită în fotbal. Aflat cu spatele la poartă, el a lovit balonul din voleu, mingea a descris o boltă peste el şi peste Bălgrădean şi a intrat în poartă;

0-2, min '90+6: Păun a fost faultat de Nedelcu în careu, în minutul 90+5. Ioniţă a trasformat lovitura de la 11 metri.

În minutul 72, Mihai Roman (FCSB) a fost eliminat după un fault în poziţie de ultima apărător asupra lui Alexandru Ioniţă. Lovitura liberă a fost executată de Djokovici, de la 17 metri, iar mingea trimisă tare de el a lovit bara transversală.

În minutul 90+2, Mureşan (CFR Cuj) a fost şi el eliminat, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Bălaşa (FCSB) a mers şi el la cabine în final, tot după un al dolilea galben.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Roman - Nedelcu, Filip - Man (Al. Stan '82), Tănase, Fl. Coman (Moruţan '46, Rusescu '82) - Gnohere. Antrenor Nicolae Dică;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovici, Bordeianu (Al. Ioniţă '65), Culio - Deac (Lang 90+1), Ţucudean (Păun '76), Omrani. Antrenor Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Bălaşa '73,Gnohere '74 şi 90+6, Benzar '89 / Camora '61, Culio '74, Mureşan '78 şi '90+2;

Cartonaşe roşu: Mihai Roman '72, Bălaşa '90+6 / Mureşan '90+2;

Arbitri: Sebastian Colţescu - Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe - Adrian Comănescu;

Observatori: Augustus Constantin şi Eduard Alexandru.

Liga I se va relua cu etapa a XXII-a, la 2-3 februarie 2019. Din sezonul regulat mai sunt de jucat cinci etape. Primele şase echipe se califică în play-off-ul pentru stabilirea campioanei şi a formaţiilor care merg în cupele europene, iar ultimele opt vor evolua în play-out, pentru stabilirea echipelor retrogradare şi a celei de pe locul 12, care va da un baraj de menţinere/promovare, cu ocupanta locul 3 din Liga a II-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.