Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului şi a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de C. Deac '18, '73, Păun '20 şi Gomelt '69, în timp ce pentru gazde a înscris Gustavo, în minutul 49, din penalti.

0-1: Kelici a respins greşit un balon şi Deac a marcat cu un şut în forţă sub transversală de la 20 de metri.

0-2: Bancu a pierdut o minge în jumătatea proprie, Deac a centrat din partea dreaptă şi Păun a înscris din cădere de la 6 metri.

1-2: Gustavo a transformat penaltiul acordat de arbitrul Cătălin Popa pentru un henţ în careu comis de Horj.

1-3: Omrani a pătruns în partea stângă, a centrat, Gomelt a preluat la marginea careului mare şi a înscris cu un şut de la 11 metri.

1-4: Omrani a centrat din nou de pe partea dreaptă şi Deac a înscris cu latul de la 4 metri.

În minutul 89, Andrei Ivan (CS Universitatea Craiova) a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Camora şi a fost eliminat de arbitru.

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Screciu, Kelici, Briceag (Bucurică '29) - Mateiu (Markovic '79), Zlatinski, Băluţă (Jazvici '71) - Gustavo, Ivan, Bancu. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

CFR Cluj: Mincă - Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora - Nascimento (L. Rus '63), Gomelt - C. Deac, Păun (Antal '71), Nouvier - Omrani (D. Roman '81). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Bancu '51, Ivan '75, '89, Băluţă '90+3 / Camora '48, Horj '51, Deac '51, Gomelt '71, Tiago Lopes '79.

Cartonaş roşu: Ivan '89.

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Ovidiu Artene, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Iulian Dima (rezervă).

Observatori: Aron Huzu, Romolus Gabor.

La partida de la Piteşti a fost prezent şi selecţionerul României, Christoph Daum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.