La Campionatul European U21 din Ungaria şi Slovenia, România va avea, pe lângă selecţionata pregătită de Adrian Mutu, încă doi reprezentanţi, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arbitrul Horaţiu Feşnic va face parte din grupul de arbitrii ce va fi prezent în faza grupelor a Campionatului European U21. Originar din Cluj-Napoca, Feşnic a jucat fotbal la juniorii U Cluj şi CFR Cluj până la vârsta de 19 ani. Acesta a fost delegat înn premieră la un meci din Liga 1 pe 12 martie 2012, la partida Astra Giurgiu – CS Mioveni, 3-1, devenind cel mai tânăr arbitru debutant în primul eşalon al fotbalului românesc. La 27 ani a fost inclus de Comisia Centrală a Arbitrilor pe lista FIFA.

De asemenea, la EURO U21 va fi prezent şi Felix Grigore, managerul departamentului de competiţii al FRF. Acesta este unul dintre cei 8 delegaţi de joc UEFA care vor participa la turneul final, faza grupelor.

Ediţia din acest an a EURO U21 este prima la care participă 16 selecţionate. Având în vedere comprimarea calendarului competiţional, această ediţie se va desfăşura în două etape. Faza grupelor e programată în perioada 24-30 martie, iar fazele eliminatorii vor avea loc între 31 mai şi 6 iunie 2021!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.