Crina Pintea a fost desemnată de EHF cel mai bun pivot al actualei ediţii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfăşoară în Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa ideală a CE, stabilită de EHF, înaintea finalelor de duminică, este următoarea: Amandine Leynaud (Franţa, portar), Majda Mehmedovici (Muntenegru, extremă stânga), Noemi Hafra (Ungaria, inter stânga), Stine Oftedal (Norvegia, conducător de joc), Alicia Stolle (Germania, inter dreapta), Carmen Martin (Spania, extremă dreapta), Crina Pintea (România, pivot).

Olandeza Kelly Dulfer a fost desemnată cea mai bună apărătoare.

Rusoaica Anna Viahireva a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului final.

Naţionala de handbal feminin a României se va duela cu reprezentativa Olandei (ora15.00) în finala mică a CE din Franţa, pentru medalia de bronz, în timp ce pentru titlul continental vor lupta campioana olimpică Rusia şi campioana mondială Franţa (18.30).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.