Preşedintele CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, promite că echipa olteană îşi va lua toate măsurile pentru a câştiga titlul campionatul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne doare, dar acum trebuie să ne gândim ce facem pentru ediţia viitoare a campionatului. Am arătat că putem să fim o echipă care să conteze în lupta pentru titlu, mult mai bine decât s-a făcut acum câţiva ani şi probabil că pentru campionatul viitor încercăm să ne luăm toate măsurile să fim mult mai constanţi şi să câştigăm campionatul. Nu vreau să fac o analiză a jocului. astăzi au fost ei mai buni. când oe chipă e mai bunăd ecât cealaltă, înseamnă că nu merge ceva. Săa simţit lipsa lui Nicuşor Bancu, e jucător important îne chipa noastră. când îşi lipseşte căpitanul, întotdeauna poţi să ai nişte momente de clătinare. A fost o conjuctură a jocului pe care ar fi trebuit să o exploatăm mai bine", a declarat Cârţu.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019.

La Craiova, CFR Cluj a revenit de la 0-1, după ce craiovenii au deschis scorul prin Nistor ’10. Pentru clujeni au marcat apoi Vinicius ’36, Boli ’56 şi Deac ’77 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.