Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, şi-a exprimat susţinerea pentru echipe Liverpool, în finala Ligii Campionilor, pe care o va disputa cu Real Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Lucrul cel mai important este că Liverpool are o extraordinară muncă de echipă, evoluează în echipă atât de bine şi cred că este meritul lui Klopp pentru asta. El a pus echipa să joace ca un tot unitar. Clar că Real Madrid este o echipă mare, dar trebuie să joci împotriva unei echipe mari când ajungi în finala Ligii Campionilor. Liverpool a jucat bine în acest sezon. Ei formează o echipă bună şi cred în Liverpoool. Dacă vor putea juca la cel mai înalt nivel, pot câştiga. Cu siguranţă îi voi încuraja", a declarat Wozniacki pentru WTA.

"Salah m-a impresionat cel mai mult. Ştiam cu toţii că este un jucător bun, dar nu mă aşteptam să fie atât de uimitor", a adăugat ea.
 
Woznaicki a mai spus că a găsit un loc în Paris unde va urmări pe un ecran uriaş finala Ligii Campionilor, alături de logdnicul ei, David Lee, şi de părinţi.
 
Jucătoarea daneză va participa la turneul de la Roland Garros, la care va fi cap de serie numărul 2, urmând a o întâlni, în primul tur, pe americanca Danielle Collins, locul 44 WTA.
 
Finala Ligii Campionilor, între Real Madrid şi FC Liverpool, va avea loc sâmbătă, de la ora 21.45, pe Stadionul Olimpic din Kiev.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.