Antrenorul Carlos Queiros a fost demis de la conducerea tehnică a naţionalei Columbiei, a anunţat federaţia de la Bogota, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Queiroz, 67 de ani, a fost numit în acest post la 19 februarie 2019, dar nu a obţinut rezultatele aşteptate de federaţia columbiană.

Echipa Colmbiei, antrenată de el, a început binişor preliminariile sud-americane ale Cupei Mondiale din 2022, cu o victorie, acasă, 3-0, împotriva Venezuelei, şi un egal, în deplasare, scor 2-2, cu Chile.

Următoarele două jocuri au fost însă un dezastru pentru formaţia lui, 0-3, acasă, cu Uruguay, şi 1-6, în deplasare, cu Ecuador.

După patru etape, Columbia ocupă locul 6 în clasament, cu patru puncte, la două puncte de Paraguay, de pe locul 4, ultimul care duce în Qatar.

Carlos Queiroz, fost secund al lui Alex Ferguson la Manchester United, a mai antrenat echipele de club Sporting Lisabona, Nagoya Grampus Eight şi Real Madrid. Cea mai bogată experienţă a acumulat-o ca selecţioner al reprezentativelor din Portugalia, Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud şi Iran.

Federaţia columbiană nu a anunţat succesorul portughezului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.