Mijlocaşul Nabil Fekir, căpitanul echipei Olympique Lyon, a fost sub acuzare, într-un dosar de înşelăciune, deschis de parchetul din Vienne (regunea Isere), infomrează presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fekir a fost audiat, marţi, de procurori, iar miercuri a lipsit de pe teren la meicul din Cupa Ligii cu Amiens.

"Există o anchetă judiciară deschisă la tribunalul de mare instanţă din Vienne pentru fapte de escrocherie. În cadrul acestui dosar, anchetatorii l-au audiat pe Fekir", a declarat, pentru AFP, procurorul Jérôme Bourrier.

Navil Fekir este "acuzat". "Asta înseamnă că, la stadiul actual al anchetei, există elemente care justifcă audierea lui ca suspect. Asta nu înseamnă mai mult în acest moment, că implicarea lui este confirmată", a adăugat Bourrier.

O plângere ar fi la originea acestui dosar, în care sunt implicate mai multe persoane care ar fi prejudiciat oameni în vârstă. Ancheta vizează furtul de date bancare, extragerea unor sume de bani şi tranzitarea acestora prin mai multe conturi, unul dintre ele aparţinânu-i internaţionalului francez.

În vârstă de 25 de ani, Fekir este la Lyon din perioada junioratului. El are 20 de selecţii la naţionala Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.