Liga Naţională de Handbal (LNH) din Franţa a decis, marţi, anularea finalului sezonului în primele două divizii, din cauza pandemiei Covid-19, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din prima ligă mai erau de disputat opt etape. De asemenea turneul Final Four al Cupei Ligii, programat iniţial la 15 şi 16 martie, a fost anulat.

În urma anulării sezonului, PSG a fost declarat campioană, după 18 etape, echipa din capitala Franţei fiind neînvinsă şi având şase puncte avands faţă de ocupanta locului 2, Nantes. Pentru PSG, adversara echipei Dinamo în optimile de finală ale Ligii Campionilor, acesta este al şaselea trofeu la rând.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia pariziană a obţinut dreptul de a participa în sezonul viitor al LC, competiţie la carea ar putea fi invitată şi Nantes. Nimes, Montpellier şi Toulouse vor juca în Liga Europeană, fosta Cupă EHF.

Nu vor exista echipe retrogradate în Starligue, doar două promovate, astfel că în campionatul viitor vor fi 16 echipe. Cesson-Rennes şi Limoges au acces în prima divizie, în calitate de ocupante ale primelor două locuri din liga a doua, Proligue.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.