Campionatul de fotbal din Cehia a fost întrerupt două săptămâni din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cauza situaţiei dificile din ţară, guvernul ceh a impus noi măsuri stricte, în special prin închiderea şcolilor. Sportul nu a fost ocolit, astfel că toate competiţiile interne au fost oprite până cel puţin la începutul lunii noiembrie. Etapa din acest weekend a fost amânată, la fel următoarele două.

Cluburile profesionsite au obţinut permisiunea de a-şi putea continua antrenamentele în acest interval. În acelaşi timp, meciurile internaţionale care erau deja planificate pot fi organizate, aşa că Sparta Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, o va putea primi pe Lille în Europa League, joi, cu porţile închise, la fel Slovan Liberec, care va evolua, acasă, cu belgienii de la Gent.

Cehia a raportat în ultimele 24 de ore 2.660 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 50 de decese. În total, în ţara cu peste zece milioane de locuitori s-au infectat 171.487 de persoane şi au murit 1.402.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.