Alaşkert Erevan, campioana Armeniei, s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, fază în care va întâlni campioana României, CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alaşkert a remizat, joi, pe teren propriu, 0-0, cu campioana Muntenegrului, FK Sutjeska Niksici, în manşa a doua a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Armenii s-au calificat datorită victoriei din meciul tur, obţinută cu 1-0. Ambele echipe au ajuns în Liga Europa după ce au fost eliminate în turul I preliminar al Ligii Campionilor. Alaşkert a pierdut dubla cu Celtic Glasgow, scoruri 0-3 şi 0-3, în primul tur preliminar al LC.

Şi CFR Cluj a ajuns în a doua competiţie europeană ca importanţă, după ce a fost eliminată de Malmo FF, cu 0-1 acasă şi 1-1, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Manşa I cu Alaşkert va avea loc la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Cluj-Napoca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.