Fundaşul Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, speră ca echipa lui să continue că câştige campionate şi să să intre în grupele cupelor europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuia să obţinem un rezultat prin care să câştigăm campionatul în faţa suporterilor noştri. Am început foarte bine meciul, ştiam că şi Craiova avea nevoie de un egal, dar am meritat acaestă victorie. Mă bucur că am trei titluri cu CFR, sper ca la anul să mai fie unul. S-a spart gheaţa că s-au câştigat două campionate la rând, sperăm că la anul să mai câştigăm unul şi să intrăm în grupele cupelor europene. Au fost unele probleme la noi, dar din fericire totul s-a rezulvat. Din păcate, au fost mulţi antrenori la CFR în acest an, dar îi felicit pe toţi, de la Edi Iordănescu până la Conceicao şi până la Alin Minteuan şi după aceea a fost cel mai bine pentru noi să vină Dan Petrescu. Nu plec nicăieri, de asta am semnat un nou contract pe trei ani şi sunt foarte bucuros că rămân aici", a declarat Camora, la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova. Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 2, FCSB. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010, 2012 şi 2018. A marcat Culio '12 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.