Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, consideră că arbitrul Ovidiu Haţegan ar fi trebuit să acorde două lovituri de la 11 metri pentru clujeni la meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În partea a doua am avut multe ocazii, este o înfrângere dureroasă, trebuie să nerevenim repede, încă nu ampierdut nimic. Mingea nu a vurt să intre în poartă la ocaziile noastre. Putea să se dea şi două penaltiuri pentru noi. Dar suntem obişnuţi cu domnul Ovidiu. Un penalti sigur am avut, al doilea  nu ştiu sigur. Putem învăţa multe din greşeli, dar şi arbitrii să înveţe", a declarat Camora la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Sigurjonsson ’54 / Ivan ’27, Tudorie ‘88

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.