Antrenorul Florin Bratu a declarat, sâmbătă, că Dinamo va avea în sezonul viitor o echipă competitivă, cu foame de rezultate şi harnică, în care se vor regăsi jucători tineri, jucători nou-veniţi, dar şi fotbalişti experimentaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru sezonul viitor veţi vedea şi jucători tineri, veţi vedea şi transferuri, veţi vedea şi jucători pe care m-am bazat acum, la Dinamo, de când am venit. Eu zic că vom face o echipă competitivă, cu foame de rezultate, harnică, asta îmi doresc. Trebuie să ne luptăm (n.r. - cu echipele aflate acum în play-off), nu avem încotro şi facem tot posibilul, atât eu cât şi jucătorii, ca să facem lucruri foarte interesante şi să surprindem în sezonul viitor. Avem multe de demonstrat în sezonul viitor, trebuie să facem la fel de frumoase şi de bune jocuri, cum le-am făcut acum, în play-out", a declarat Bratu.

Tehnicianul dinamovist a spus că nu vor mai debuta jucători în acest final de sezon.

"Noi am putea să ne punem probleme, dar sper ca jucătorii să rămână la fel  de concentraţi, mai sunt două meciuri, mai sunt şase puncte în joc. Întâlnim un adversar periculos, Timişoara, care are mare nevoi de puncte, dar spun că suntem pregătiţi din toate punctele de vedere ca să-i înfruntăm luni seară. Este puţin mai greu să-i ţin pe jucători motivaţi, pentru că se apropie şi vacanţa, dar ei au înţeles că lucrul acesta trebuie să-l ducem până la sfârşit şi fiecare meci este o experienţă pentru noi, să ne dăm seama la ce nivel suntem, să ne dăm seama cât de mult am crescut şi să formăm un nucleu de bază pentru sezonul viitor. A fost un mixt între jucători cu experienţă şi cei tineri, care a ieşit pentru că eu am avut foarte mare încredere şi în jucătorii tineri, au fost campioni naţionali cu mine la under 19, sezonul trecut, le ştiu capacitatea, potenţialul şi nu am ezitat nicio clipă să-i arunc în luptă. Au calitate fotbalistică, au trăit într-un spirit dinamovist aici, în curte şi erau toate premisele ca ei să poată profita de şasa pe care au avut-o. Nu vor mai fi debuturi, cei pe care i-aţi văzut erau şi pe lista aceea care puteau juca. Nu poate juca oricine, este o listă care se dă la început de sezon", a adăugat el.

Bratu ţine cu Liverpool în finala Ligii Campionilor: "Sper să câştige Liverpool, dar în orice finală pe care Real Madrid o joacă e favorită."

Dinamo va evolua, luni, de la ora 20.45, în deplasare, cu ACS Poli Timişoara, în etapa a XIII-a a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.