Antrenorul Bogdan Andone a declarat, luni, că FC Voluntari şi-a dorit să câştige meciul cu CFR Cluj, dar este bucuros pentru remiza din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt două etape consecutivă fără gol primit, este foarte important pentru noi. Mă bucur pentru băieţi, pentru că au făcut un efort extraordinar în seara aceasta. Merită toate felicitările. Se vede munca lor, am mai remediat din probleme, jucătorii nou veniţi au adus un plus de agresivitate. Vom face o echipă puternică, capabilă să se menţină în Liga 1”, a spus Andone.

Tehnicianul nu este de acord cu cei care spun că Voluntari a făcut antijoc.”Am venit să câştigăm, să jucăm, să atacăm, dar nu am reuşit. Sigur că echipele de top din România, FCSB, Craiova, CFR Cluj reclamă terenurile grele, dar asta este situaţia pentru toată lumea”, a mai spus Andone, conform digisport.ro.

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.