Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venită din calificări, va disputa prima finală din carieră în circuitul profesionist, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 3, în semifinalele turneului de la Auckland.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreescu, 18 ani, îşi continuă parcursul foarte bun de la acest turneu, la care le-a mai eliminat pe daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA şi pe americanca Venus Williams, locul 38 WTA. Sâmbătă, sportiva canadiană a câştigat un meci care a durat o oră şi 21 de minute.

Ea o va întâlni în ultimul act pe deţinătoarea trofeului, germana Julia Goerges, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2. Aceasta din urmă a învins-o, tot sâmbătă, cu scorul de 6-1, 7-6 (6), pe rusoaica Viktoria Kuzmova, locul 50 WTA, după o oră şi 27 de minute de joc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.