Cristiano Bergodi le-a reproşat jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă că vor să îl înveţe fotbal, iar Dan Şucu, acţionarul majoritar al clubului Rapid Bucureşti, a declarat luni seara, după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-1, că deciziile privitoare la antrenor se vor lua marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapid a pierdut luni seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, iar suporterii i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a declarat la interviurile de după meci că nu îşi dă demisia, iar la conferinţa de presă a avut o ieşire nervoasă la adresa ziariştilor, întrebându-i dacă vor să îl înveţe fotbal pe el, antrenorul echipei. Bergodi a fost vizibil enervat de situaţia de la echipă şi a reacţionat aşa cum nu a făcut-o niciodată la conferinţele de presă anterioare.

„Tu me învăti futbol la mine???„, a răspuns el unei întrebări.

În acest context, acţionarul majoritar al Rapidului, Dan Şucu a făcut o declaraţie scurtă după meciul cu Sepsi: Mâine clubul va lua o decizie! Şucu a refuzat orice alt comentariu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.