Gigi Becali a afirmat că Denis Man este urmărit de Manchester United şi că antrenorul englezilor, Jose Mourinho, a spus despre jucătorul FCSB că a avut o "cădere de caracter".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"I-am spus: <Băi, vezi că a zis Mourinho că ai puţin o cădere de caracter. Dacă Mourinho a zis că ai puţină cădere de carcater, înseamnă că ştie, că are om după tine la fiecare meci. A zis că ai avut o cădere de caracter în joc>. Eu nu ştiu, că nu mă pricep, că nu sunt Mourinho eu, nu? Exact asta s-a pronunţat, cădere de caracter în joc. Cădere de caracter în joc înseamnă că nu faci faza totală, nu? Fotbalul total mă refer. Nu cădere de valoare, cădere de caracter. Un pic de indolenţă, aşa, lasă-mă că sunt mare. După ce i-am spus asta, acum o lună, a devenit bombă, a câştigat două meciuri singur, el, cu Iaşiul şi cu Gaz Metan", a declarat Becali, la ProX.

El a precizat că i-a prelungit contractul mijlocaşului Alex Teixeira, la dorinţa unui sponsor al FCSB.

"I-am promis la sponsor. Am făcut acetele cu sponsorul şi am mai luat de la sponsor încă vreo 400.000, ca să-i prelungesc contractul lui. Lui îi dau numai 200 şi mai îmi rămân şi mie 200. Era disperat după el. Am negociat cu el la palat, direct, cu sponsorul, managerul de la City Insurance. I-am zis: <Mă, dacă tu îl vrei, poftele se plătesc. Eu în viaţă am plătit poftele mele. Pofta să fiu patron la Steaua putea să mă coste zeci de milioane>. Şi a zis: <Da, domne, plătesc pofta>. Şi am făcut nişte calcule, ţaca-ţaca-ţaca, şi am ajuns să-i iau vreo 400.000 în plus. A plătit omul pofta",a  spus Becali.

De asemenea, Mihai Roman va continua la FCSB.

"Roman avea două contracte semnate. Eu am vrut să semneze pe doi ani, el pe un an. <Mai bine pe un an, că nu vreau să ne certăm. Hai să semnăm două contracte şi dacă îşi convine îl bagi pe al doilea>, mi-a zis. El are soţia la Bucovina, acolo stă cu copiii. Nu e în regulă, bărbatul cu femeia trebuie să stea la un loc, nu trebuie bărbatul să stea într-un loc, femeia în altul. Trebuie să stea la Bucureşti, aici, unde lucrezi tu. Nu i-am zis eu, i-am zis lui MM şi MM i-a spus. El nu a crezut, pentru că a auzit ceva de la iftime. Eu a vorbit cu Iftime şi omul mi-a spus: <Dă-mi-l înapoi pe Roman, că era un lider pentur mine.> <Nu pot, în primul rând cum să-i spun eu băiatului că nu-mi place de el când îmi place de el.> Şi nu ştiu ce ar fi auzit el că ar fi zis domnul Iftime. Şi i-am spus: <Ca să vezi că nu e adevărat şi eu nu am spus că te dau şi nu ştiu ce, uite, eu îţi bag contractul>. Şi i-am spus lui MM şi lui Argăseală: <Băgaţi-i contractul!> A plâns de bucurie că a văzut că aşa este şi că avem încredere în el şi că ne bunem baza în el. Să se ducă să-şi aducă nevasta şi copiii, penrtru că el e şi foarte religios, foarte credincios. La mine, omul credincios poate să nu joace nimica fotbal, îl ţin acolo să poarte noroc, să sfinţească ghetele lui terenul", a povestit omul de afaceri.

Becali a precizat că a ţinut cu FC Viitorul în meciul cu Dinamo, dar cu rivala din Bucureşti în partida cu CFR Cluj: "Eu am ţinut cu Viitorul, deşi Viitorul e aproape de noi. Normal era să ţin cu Dinamo, ca să rămână Viitorul mai în spate. Aseară am ţinut cu ei, că CFR e periculoasă. Şi dacă ar fi câştigat aseară, nu ar mai fi avut şanse."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.