Nana Foulland şi Alhaji Mohammed sunt noii jucători ai echipei de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj. Foulland debutează în Liga Naţională, în timp ce Alhaji este campion naţional cu CSU Ploieşti şi a mai evoluat la BC Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nana Foulland are 23 de ani, joacă pe postul de pivot şi are 2.07 metri înălţime. Se află la primul contact cu baschetul românesc şi vine din prima ligă istaeliană, de la Ironi Nahariya, unde a jucat în prima parte a sezonului

”Am decis să ne completăm lotul cu Nana Foulland, un jucător foarte util la recuperare şi în apărare şi cu foarte mare potenţial în atac. E un jucător tânăr, care joacă cu forte multă energie şi munceşte foarte mult la fiecare fază. Odată cu transferul lui, am definitivat lotul pentru ultima parte a sezonului. Îi urez succes şi îmi doresc să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat, joi, antrenorul formaţiei clujene, Mihai Silvăşan.

Transferul lui Foulland vine la câteva zile după cel al lui Alhaji Mohammed, care are şi cetăţenie ghaneză. Alhaji are 37 ani, 1.92 metri înălţime şi joacă pe postul de fundaş.

De-a lungul carierei, a mai jucat pentru: Matrixx Magix Nijmegen (Olanda), Paderborn Baskets 91 (Germania), Limoges CSP Elite (Franţa - ProB), CE CIP Lleida Basquetbol (Spania - LEB Gold), Al Kuwait SC (Kuweit - D1), Blancos de Rueda Valladolid (Spania - ACB), Sigal Priştina (Kosovo), Alba Fehervar (Ungaria).

Alhaji a început actuala stagiune la ADA Blois, în liga secundă franceză.

U BT Cluj este deţinătoarea Cupei României şi a Supercupei, iar în faza Top 6 se află în prezent pe locul 2, cu 31 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.