Campioana la baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a anunţat, marţi seară, semnarea unui nou contract cu jucătorul Kuti Nandor, component al naţionalei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kuti Nandor (25 de ani) se apropie de 300 de meciuri jucate în echipamentul formaţiei clujene, la care a ajuns în urmă cu 10 ani şi cu care are la activ trei titluri naţionale, patru Cupe şi trei Supercupe.

Dintre jucătorii de bază ai echipei, care au cucerit titlul naţional şi în 2022 mai continuă în stagiunea viitoare căpitanul Patrick Richard, aflat încă sub contract, el fiind naturalizat şi, de asemenea, component al naţionalei. Conducerea poartă negocieri cu mai mulţi jucători, cei mai doriţi din lotul campioanei în 2022 fiind Andrija Stipanovic şi Stefan Bircevic.

FOTO: U BT Cluj
FOTO: U BT Cluj

De asemenea, deciziile privind componenţa lotului vor depinde şi de orientarea echipei spre Basketball Champions League, unde i-a fost garantat deja accesul direct în faza grupelor.

În stagiunea 2021-2022, U BT Cluj nu a primit acceptul BCL de a intra în grupe, astfel că a debutat în tururile preliminare, în luna septembrie, şi a reuşit să ajungă la un pas de Turneul Final Four de la Bilbao, în premieră pentru o echipă din România.

Ulterior, campania echipei clujene a fost elogiată în mai multe rânduri, chiar de către BCL, şi pe site-ul oficial, cu atât mai mult cu cât la cele două meciuri de pe teren propriu, din sferturile Ligii Campionilor, BT Arena a fost ”sold out”, 10.000 de fani asistând la fiecare partidă.  

Baschetul clujean are la activ şapte titluri naţionale - trei cu CS Universitatea Cluj (1992, 1993, 1996) şi alte patru cu U Mobitelco/U BT Cluj (2011, 2017, 2021, 2022). U BT Cluj a obţinut şi alte patru Cupe ale României şi trei Supercupe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.