Naţionala feminină a României a încheiat grupa D, la Cupa Mondială 3x3 de la Viena, cu patru înfrângeri, în cele patru partide disputate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa tricoloră, formată din jucătoarele Anamaria Vîrjoghe, Alina Podar, Katy Armanu şi Teodora Manea, a obţinut rezultatele: 15-20 cu Italia, 12-21 cu Israel, 7-21 cu China şi 13-17 cu Lituania.

La meciurile din Rathausplaz Arena a asistat şi preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală.

În urma eşecurilor din grupa D, tricolorele au încheiat pe locul 4 şi au ratat astfel şansa de a lupta pentru fazele eliminatorii ale competiţiei.

Potrivit regulamentului, câştigătoarea grupei D se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca încrucişat cu cele din grupa A (Franţa, Olanda, Spania, Austria, Brazilia), tot pentru avansarea în sferturile de finală.

La cea de-a 8-a ediţie a Cupei Mondiale participă 40 de echipe naţionale, care se întrec la feminin şi masculin, iar finalele sunt programate duminică.

Baschetul în format 3x3 este sport olimpic şi a fost introdus prima dată în calendarul CIO la ediţia Tokyo 2020.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.