Barry Ferguson, fost internaţional scoţian, a declarat că mijlocaşul Ianis Hagi, jucător împrumutat de Glasgow Rangers de la Genk, cu opţiune de cumpărare, nu valorează cinci milioane de lire sterline, ci două milioane sau mai puţin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu cred că va fi aproape de cinci milioane de lire sterline. Probabil că ar valora mai aproape de două milioane de lire sterline sau chiar mai puţin. Cu siguranţă are potenţial şi a arătat sclipiri când a fost aici", a declarta Ferguson, potrivit Edingburgh News.

Ferguson, 42 de ani, a evoluat în carieră la Glasgow Rangers, Blackburn Rovers, Birmingham City şi Blackpool. El are 45 de selecţii în naţionala Scoţiei.

Ianis Hagi a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon, pentru suma de cinci milioane de euro.

Fiul lui Gheorghe Hagi a jucat 12 meciuri în toate competiţiile şi a avut evoluţii apreciate cu Rangers mai ales în Liga Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.