Echipele de handbal masculin Barcelona – PSG şi THW Kiel – Veszprem se vor confrunta în semifinalele Turneului Final Four al Ligii Campionilor, la turneul din 28-29 decembrie, potrivit tragerii la sorţi de marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După întreruperea competiţiei cauzată de evoluţia pandemiei Covid-19, EHF a decis ca doar primele două clasate în grupele A şi B să acceadă la Turneul Final Four de la Koln.

Marţi a avut loc tragerea la sorţi, iar în semifinalele din 28 decembrie se vor confrunta Barcelona – PSG şi THW Kiel – Veszprem, urmând ca învingătoarele să joace pentru medalii a doua zi.

Dinamo Bucureşti, aflată în sezonul 2019-2020 în faza optimilor de finală şi singura echipă neînvinsă, nu a mai avut şansa de a continua spre Final Four, după decizia EHF. Mai mult, dinamoviştii nu au primit wild-card, cum îşi doreau, nici pentru sezonul 2020-2021, şi joacă în grupele EHF European League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.