Oraşul Barcelona a fost luat cu asalt de suporteri ai echipei Eintracht Frankfurt, care doresc să-şi vadă favoriţii în meciul cu formaţia antrenată de Xavi, în manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Problema este, potrivit mundodeportivo.com, că numai 5.000 din cei 15.000 de fani ajunşi în Catalonia au bilete la meciul de pe Camp Nou, conform protocolului UEFA, care prevede rezervarea a cinci la sută din capacitatea stadionului pentru sporterii oaspeţi.

Fanii lui Eintracht nu au ezitat să se îmbulzească, joi dimineaţă, la casele stadionului din Barcelona pentru a încerca să-şi procure bilete.

Însă suporterii germani nu au voie să cumpere bilete, aşa cum Barca a anunţat marţi, pentru a evita prezenţa unor susţinători ai oaspeţilor printre cei ai gazdelor. 

Fanii "vulturilor" au stat la coadă timp îndelungat pentru a încerca să îşi achiziţioneze bilete, neştiind probabil că Barca nu vinde decât pe Internet ultimele tichete rămase.

Casele de bilete vor fi deschise în ziua meciului, de la ora locală 17.00, dar numai pentru a rezolva eventuale probleme apărute în procesul vânzării tichetelor. 

Meciul este programat joi, de la ora 22.00. În tur, scorul a fost 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.