Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a declarat, sâmbătă seară, că meciul cu CFR Cluj a fost ca o finală pentru craioveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acest meci a fost ca o finală pentru noi, acum suntem în cărţi, dacă vom câştiga toate celelalte şapte meciuri, avem şanse la titlu. Se pare că suntem o echipă mare, chiar dacă am primit gol, nu am căzut. Victoria este importantă, jocul se uită, contează punctele", a declarta Bancu,

Şi atacantul Andrei Ivan s-a declarat mulţumit de victoria în faţa campioanei. "Ne bucurăm că am învins campioana, dar trebuie să  dublăm rezultatul cu o victorie cu FCSB, acum de asta ne pregătim".

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Sigurjonsson ’54 / Ivan ’27, Tudorie ‘88

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.