Căpitanul CSU Craiova, Alexandru Băluţă, a catalogat sezonul pe care l-a încheiat, duminică, pe Arena Naţională, prin câştigarea Cupei României, drept unul reuşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am născut când am luat ultimul trofeu. Sunt foarte fericit, am muncit mult ca să câştigăm acest trofeu. Ar fi fost păcat să-l ratăm. Eu zic că este un an reuşit şi trebuie să continuăm la fel ca până acum. Am aşteptat cu nerăbdare acest meci, nu mai aveam stare în camera de hotel. A fost greu greu la început, pentru că miza a fost destul de mare. E prima finală pentru mine, probabil şi pentru mulţi colegi, suporterii au fost de nedescris, ne-am simţit ca acasă aici, la Bucureşti, şi mă bucur că i-am făcut fericiţi, atât pe ei, cât şi pe noi. În această seară, pentru mine conta mai puţin să înscrii, am jucat mai mult pentru echipă, au fost două faze în care aşa am crezut eu că a fost mai bine să fac, să pasez la Mitriţă, care era într-o poziţie mult mai bună şi pentru mine această pasă e ca un gol", a declarat Băluţă, la Telekom Sport.

CSU Craiova, loul 3 în Liga I, a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

Au marcat Gustavo '29 şi Mitriţă '58.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.