Mijlocaşul francez al echipei AC Milan, Tiemoue Bakayoko, a fost vizat de scandări rasiste ale suporterilor formaţiei Lazio Roma, la meciul din semifinalele Cupei Italiei, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Această banană este pentru Bakayoko", au scandat fani ai oaspeţilor, la meciul de la Milano.

În timpul partidei, Bakayoko şi coechipierul său Franck Kessie au fost hiduiţi la fiecare atingere a balonului.

Potrivit CNN, înaintea meciului, susţinători ai echipei Lazio au desfăşurat un banner la Milano, prin care îl omagiau pe Benito Mussolini. Cu o zi înainte de 25 aprilie, când Italia aniversează Ziua Eliberării, sfârşitul ocupaţiei naziste şi al regimului fascist, bannerul cu mesajul Onoare lui Benito Mussolini a fost afişat lângă Piazzale Loreto, unde cadavrul fostului dictator a fost atârnat, în 1945. Fanii au efectuat salutul fascist.

 

Formaţia Lazio Roma s-a calificat în finala Cupei Italiei, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa AC Milan, în returul semifinalelor competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Correa, în minutul 58.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Ştefan Radu, accidentat, nu a fost în lotul echipei Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.