Timothy Weah, fiul fostului fotbalist George Weah, actualul preşedinte al Liberiei, va fi împrutmutat de PSG, în ianuarie, la formaţia scoţiană Celtic Glasgow, informează presa engleză, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 18 ani, tânărul atacant s-a născut în SUA, unde a făcut primii paşi în fotbal. Din 2014, el s-a alăturat centrului de formare al clubului Paris Saint-Germain. La prima echipă, Timothy a jucat de cinci ori.

Jucătorul a confirmat că va părăsi echipa din capitala Franţei în această iarnă, dar nu a precizat care va fi destinaţia sa.

"Aceste câtea luni au fost extraordinare, chiar dacă nu am jucat mult. Am fost întotdeauna recunoscător pentru oportunităţile pe care le-am avut la începtul sezonului, pentru că îmi deschid multe uşi în această iarnă. Sper că, după aceste şase luni, voi fi pregătit să revin pe Parc des Princes şi să dau totul pentru voi. Mândru să fiu parizian", a scris Timothy Weah, pe reţelele de socialixare.

Timothy Weah a debutat deja pentru naţional SUA. El are mai multe selecţii la naţională (8), decât meciuri la prima echipă a clubului PSG.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.