Atletul Vlad Turcu s-a clasat, miercuri seară, pe locul 4 în finală la aruncarea suliţei, iar Mihaela Blaga a încheiat pe locul 8 în finală la 3.000 metri obstacole, la Campionatele Europene under 20, de la Ierusalim. Ştefania Uţă s-a calificat cu primul timp în finală la 400 metri garduri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În finalele de miercuri seară, România a avut doi reprezentanţi, Vlad Turcu la aruncarea suliţei, respectiv Mihaela Blaga la 3.000 metri obstacole. Niciunul nu a reuşit însă o clasare pe podium.

La 3.000 metri obstacole, Mihaela Blaga s-a clasat pe locul 8, cu timpul de 10:28.31 minute, iar la aruncarea suliţei, Vlad Alexandru Turcu a fost pe locul 4, cu cea mai bună aruncare a sa măsurând 71.57 metri.

Tot miercuri, Ştefania Uţă a avut cel mai bun timp în semifinale, la 400 metri garduri, cu timpul de 56.50 secunde, urmând a concura în finala de joi.

De asemenea, la săritura în lungime a obţinut calificarea în finală Ramona Verman, cu 6.48 metri (locul 3, nou record personal). Tot în ultimul act va ajunge şi ştafeta feminină a României de 4x400 metri, în componenţa Ştefania Zediu, Maria Capotă, Claudia Costiuc, Rebeca Ciocan (3:37.92 minute, seria 2). Ambele finale vor avea loc joi.

Delegaţia României la Campionatele Europene de la Ierusalim include 21 de atleţi under 20 (11 fete şi 10 băieţi).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.