FR Atletism a anunţat, vineri, că la cea de-a 68-a ediţie a Internaţionalelor României vor participa, în 3-4 iunie, aproape 300 de sportivi, din cinci ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Competiţia care poartă numele regretatei Iolanda Balaş Soter este una din cele mai vechi din Europa, iar în cadrul ediţiei din 2023 se vor organiza concursuri memoriale, după cum urmează: la aruncarea discului – ”Lia Manoliu”, săritura înălţime masculin – ”Ioan Soter”, săritura în înălţime feminin – ”Iolanda Balaş Soter”, 1.500 m – ”Maria Cioncan” şi 3.000 m obsstacole – ”Ion Puică”.

La start se vor alinia unii dintre cei mai valoroşi atleţi români ai momentului, transmite FR Atletism. Astfel, între concurenţi se vor afla Alexandru Novac (aruncarea suliţei), Daniela Stanciu (săritura în înălţime), Florentina Iuşco (săritura în lungime, triplusalt), Marina Baboi (100 m, 200 m) sau Gabriel Bitan (săritura în lungime).

În total, la Internaţionalele României, programate în 3-4 iunie, pe la Complexul Sportiv ”Iolanda Balaş Soter” vor fi prezenţi la start 298 de atleţi (116 la feminin, 182 la masculin), din cinci ţări - Bulgaria (11 sportivi), Republica Moldova (12), Turcia (1), Ucraina (1) şi România, care va alinia reprezentanţi de la 73 de cluburi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.