Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo cere premierului Ludovic Orban şi ministrului Ion Marcel Vela să deblocheze construcţia noului Stadionului Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A sosit vremea să spunem şi să vă spunem: până aici, ajunge! Domnule prim-ministru Ludovic Orban, domnule ministru de Interne Ion Marcel Vela, aveţi posibilitatea de a ne oferi un exemplu cât se poate de elocvent a faptului că în România lucrurile au început să se schimbe, că ţara nu mai este prizoniera unor interese meschine, de grup. Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo cere în mod imperios Guvernului, Ministerului de Interne, Companiei Naţionale de Investiţii, Clubului Sportiv Dinamo să depună toate eforturile pentru eliminarea în cel mai scurt timp a tuturor elementelor care concură la împiedicarea construcţiei noului stadion Dinamo", se arată într-un comunicat al ADPD.

Asociaţia a lansat şi o petiţie în acest sens, pe site-ul petiţieonline.ro, semnată în acest moment de peste 1.100 de persoane.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, care îl are pe Cornel Dinu printre membrii fondatori, strânge fonduri pentru a prelua pachetul de acţiuni ale FC Dinamo deţinut de Ionuţ Negoiţă.

Arena Naţională este destinată să găzduiască patru meciuri în cadrul Euro-2020, la 14, 18 şi 22 iunie 2020, în Grupa C şi pe 29 iunie 2020 pentru optimile de finală. 

Conform cerinţelor UEFA, România trebuie să modernizeze patru stadioane în Bucureşti pe care echipele participante să desfăşoare antrenamentele. Dintre  acestea, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf se află în diferite faze de realizare, în timp ce arena Dinamo a întâmpinat dificultăţi din cauza unor probleme juridice.

Stadionul Dinamo aparţine Clubului Sportiv Dinamo, din cadrul Ministerului de Interne, dar este cesionat pe durată nelimitată grupării controlate de Nicolae Badea, grupare acţionară în cadrul FC Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.