AS Roma l-a transferat, luni, pe mijlocaşul echipei Dinamo Zagreb Ante Corici, pentru suma de aproximativ şapte milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cotidianul belgian La Derniere Heure a notat că acest transfer ar putea să însemne faptul că italienii au ales deja mijlocaşul dorit şi au renunţat la Răzvan Marin de la Standard Liege, pe care l-au urmărit de-a lungul sezonului trecut.

În vârstă de 21 de ani, Corici, coechipier cu Alexandru Măţel, a jucat 21 de meciuri pentru Dinamo Zagreb, marcând trei goluri şi oferind tot atâtea pase decisive.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sursa citată a adăugat că, din Italia, Atalanta mai este interesată de Răzvan Marin, 22 de ani, aflat sub contract cu Standard până în 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.