Purtătorul de cuvânt al omului afaceri Dimitri Ribolovlev a dezminţit informaţiile publicate de presa franceză, potrivit cărora gruparea AS Monaco ar fi de vânzare, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aşa cum am mai spus de multe ori, Dimitri Ribolovlev nu are intenţia de a-şi vinde cota de acţiuni (n.r. - 67 la sută), deţinută la club. El a dorit să continue să acorde atenţie dezvoltării şi obţinerii de bune rezultate", a declarat Dimitri Cecikin agenţiei Itar Tass.

În ultima perioadă, au fost vehiculate informaţii despre intenţia unor investitori din SUA şi Canada de a cumpăra gruparea monegască.

Ribolovlev are probleme cu justiţia din Principat, fiind inculpat într-un caz de corupţie şi trafic de influenţă, în timp ce clubul pe care-l patronează trece printr-o gravă criză sportivă.

După 18 jocuri, echipa AS Monaco ocupă locul 19, penultimul, retrogradabil, în campionatul Ligue 1, cu numai 13 puncte, la trei puncte de Dijlon, clasată pe locul 18, care asigură participarea în barajul de menţinere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.