Arina Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-1. 6-4, de jucătoarea franceză Alize Cornet, locul 53 WTA, venită din calificări, în primul tur al turneului de la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sabalenka a fost întrecută după un meci care a durat 75 de minute. 

Tot marţi, Caroline Wozniacki, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, a abandonat meciul fi prima manşă cu americanca Danielle Collins, locul 30 WTA, la scorul de 6-7 (5), după o oră de joc. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sabalenka era pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi ar fi putut evolua cu jucătoarea română în semifinale.

Wozniacki era pe jumătatea cealaltă a tabloului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.