Arbitrul Georgi Vadachkoria din Georgia va conduce la centru meciul România - Danemarca din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 43 de ani şi arbitru internaţional din 2007, Vadachkoria a mai arbitrat de două ori naţionale de juniori ale României şi o dată o echipă de club din Liga 1, în partida Zira - Astra Giurgiu, scor 0-0, în turul al doilea al preliminariilor Ligii Europa, ediţia 2017/2018.

El va fi ajutat de conaţionalii săi David Chigogidze şi Giorgi Elikaşvili, asistenţi, şi de Aleko Aptsiauri, al patrulea oficial.

Marţi, de la ora 20.30, naţionala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană, în ultimul meci din preliminariile turneului final din 2021. România are nevoie de o victorie pentru a obţine calificarea la turneul final, în timp ce Danemarca şi-a asigurat deja prezenţa la competiţia din Ungaria şi Slovenia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.