Adrian Merge, fostul component al loturilor naţionale de judo, se confruntă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică, iar acum a găsit tratament cu celule stem, care costă 20.000 de euro. Fratele lui şi FR Judo fac un apel pentru strângere de fonduri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Judo este o familie, iar familia trebuie să fie unită! Călin Merge a transmis un mesaj către toţi cei care pot ajuta cazul special al fratelui său”, arată FR Judo.

Iată şi apelul făcut de Călin Merge: ”Scleroza laterală amiotrofică, acesta a fost diagnosticul pe care Adrian l-a primit în urmă cu trei ani, după nenumărate investigaţii şi controale atât în ţară, cât şi în străinătate. După mai bine de 25 de ani de activitate sportivă, acest diagnostic a venit mult prea nepăsător şi crud”.

Călin Merge spune că au reuşit să descopere tratamentul cu celule stem, la o clinică din Serbia, iar fondurile necesare sunt de 20.000 de euro.

”Medicii au speranţe că acest tratament îl poate ajuta pe Adi să lupte mai uşor cu această boală. Dorinţa noastră este de a strânge banii până la finalul lunii iunie pentru a putea dispune de acest tratament în cel mai scurt timp. Orice sumă este binevenită, vă mulţumim din suflet!”.

Contul în care se poate dona pentru adunarea sumei necesare este: RO13BRDE050SV98377610500 - Merge Adrian Nicolae.

Adrian Merge are doar 33 de ani, a fost component al lotului naţional, precum şi multiplu medaliat în competiţiile naţionale şi internaţionale. A obţinut ultima medalie la Campionatul Naţional de seniori, de la Cluj-Napoca, în martie 2018, la categoria under 81 kg.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.