Conducerea echipei de handbal masculin SCM Timişoara a renunţat la serviciile antrenorului Vlad Caba, prin decizie unilaterală, contestată de tehnician. Luni începe Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea clubului a reclamat, într-o şedinţă desfăşurată vineri, că nu a fost îndeplinit obiectivul din Liga Naţională, respectiv calificarea în faza play-off. SCM Timişoara a încheiat pe locul 9.

”A fost numit un nou antrenor, în persoana domnului Atilla Horvath, care va conduce echipa în meciurile de calificare şi sperăm în Final Four-ul Cupei României Fan Courier, competiţie care va demara luni, la Bucureşti. Îi mulţumim domnului profesor Vlad Caba pentru colaborare şi îi dorim mult succes în continuare!”, a transmis SCM Timişoara.

Ulterior, antrenorul Vlad Caba a precizat că şi-a prezentat raportul de activitate cerut de conducere, iar în urma deciziei unilaterale a clubului o va contesta la comisiile FRH.

Vlad Caba avea contract pe cinci sezoane cu SCM Timişoara, iar conducerea a mai precizat, după luarea deciziei de renunţare la serviciile tehnicianul, că şi antrenorul numit în funcţie, Horvath Attila, este provizoriu, iar după Cupa României se va analiza situaţia în vederea ocupării băncii tehnice.

În primul tur al Cupei României, luni, SCM Timişoara va întâlni echipa CSU Piteşti.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.