Antrenorul Oscar Garcia a fost demis, luni, de la conducerea tenică a echipei Celta Vigo, din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garcia, 47 de ani, era în funcţie din noiembrie 2019, când l-a înlocuti pe Fran Escriba. Celta era atunci la retrogradare şi Oscar Garcia a reuşit in extremis menţinerea echipei în prima ligă.

În noul sezon, formaţia galiciană a rămas tot în zona periculoasă a retrogradării. După nouă etape, echipa din Vigo ocupă locul 17 (acelaşi pe care a terminat şi campionatul trecut), cu şapte puncte, dintr-o victorie şi patru rezultate de egalitate, la un punct de Levante, Real Valladolid şi Huesca, de pe locurile 18-20, retrogradabile.

Vineri, Celta a remizat, scor 1-1, pe terenul echipei nou-promovate Elche, iar acesta a fost ultima partidă pentru Oscar Garcia pe banca galicienilor.

La Celta, el a fost la prima experienţă în LaLiga. Spaniolul a mai fost antrenor în cadrul centrului de copii şi juniori al FC Barcelona, înainte de a pregăti formaţiile Maccabi Tel Aviv, Brighton, Watford, Red Bull Salzburg, Saint-Etienne şi, ultima dată, Olympiacos Pireu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.