Antrenorul Javi Calleja a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Villarreal, din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Javi Calleja, 40 de ani, a preluat echipa Villarreal, în septembrie 2017, când l-a înlocuit pe Fran Escriba, după ce anterior pregătise formaţia a doua a clubului. Villarreal a terminat bine sezonul trecut, pe locul 5, iar conducerea grupării i-a prelungit contractul tehnicianului.

Însă, acum, după 15 etape, "submarinul galben" ocupă locul 17, cu 14 puncte, la trei puncte de Athletic Bilbao, de pe locul 18, primul retrogradabil, dar bascii joacă, luni, în etapa a XV-a a LaLiga. Villarreal a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-3, meciul cu Celta Vigo. 

Gruparea de lângă Valencia a precizat că noul antrenor va fi anunţat în scurt timp. Joi, Villarreal dispută un meci important pentru calificarea în primăvara europeană, acasă, cu Spartak Moscova, în ultima etapă a Grupei G a Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.