Francezul Anthony Martial, vedeta lui Mancheter United, spaniolul Hector Bellerin de la Arsenal Londra, şi camerunezul Stephane Mbia, fost la Sevilla şi QPR, acum la Hebei China, şi-au exprimat regretul pentru decesul fotbalistului dinamovist Parick Ekeng.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"RIP Patrick Ekeng. Sfâşietor să vezi un alt fotbalist că trece în nefiinţă jucând sportul pe care îl iubim", a scris Bellerin, pe Twiter.

"Rip Patrick Ekeng", a scris şi Martial, în timp ce Mbia a transmis condoleanţe familie.

Presa internaţională a prezentat tragicul eveniment petrecut, vineri seară, la Bucureşti. Agenţiile de presă şi numeroase publicaţii de pe mapamond au prezentat filmul evenimentelor de la Stadionul Dinamo şi de la Spitalul Floreasca şi au postat fotografii şi filmuleţe cu momentul în care Ekeng se prăbuşeşte pe teren.

De asemenea, numeroase mesaje au fost postate pe reţelele de socializare.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seară, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul.

Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist.

Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce jucătorii au solicitat intervenţia echipelor medicale, iar suporterii de la peluză au deschis porţile să intre salvarea.

La finalul meciului, jucătorii echipei Dinamo şi staful tehnic au rămas pe teren, izbucnând în plâns.

Zeci de suporteri au mers în faţa Spitalului Floreasca, după ce jucătorul dinamovist a fost preluat de o ambulanţă. 

Patrick Claude Ekeng, în vârstă de 26 de ani, a venit la Dinamo în ianuarie 2016.

Patrick Ekeng s-a născut la 26 martie 1990 la Yaounde. Cariera profesionistă a început-o la Canon Yaounde, apoi a trecut la Le Mans, Lausanne-Sport şi Cordoba, înainte de a fi transferat în iarnă de Dinamo. Mijlocaşul a jucat de şapte ori în naţionala Camerunului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.